Palautteet viime vuodelta❤️

Pidin monta erilaista koulutusta viime vuonna, ja nyt kun ajattelen niitä jälkeenpäin, olen suunnattoman kiitollinen. Olen saanut tavata paljon erilaisia ihmisiä, ja olen myös saanut äärimmäisen paljon haastavia, uusia tehtäviä. Joskus kysyin itseltäni, että olenko ihan täysipäinen, kun yhä uudestaan altistun haasteille, jotka välillä tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Nyt tiedän, että nämä haasteet ovat vain vahvistaneet minua – eivätkä ainoastaan työ-identiteettiäni, vaan myös koko ihmistä.

Olen vieraillut yli kolmenessakymmenessä ruotsinkielisessä päiväkodissa Helsingissä pitämässä koulutuksia varhaiskasvatuksen henkilökunnalle. Myös Espoossa olen pitänyt kymmeniä koulutuksia varhaiskasvattajille. Olen järjestänyt tapahtumia ympäri Suomea muiden kouluttajien kanssa, muun muassa Jyväskylässä, Joensuussa, Oulussa, Tampereella, Espoossa ja Lahdessa. Olen pitänyt ohjelmointi-koulutuksia. Olen suunnitellut laajoja koulutuskokonaisuuksia eri kaupungeille. Olen kouluttanut tutor-opettajia, järjestänyt Kulturfondenin kiertueen, vetänyt Opetushallituksen rahoittaman projektin, ja lista jatkuu.

Tiedän, että tuleva vuosi tuo taas varmasti uusia haasteita. Katsomani video-palautteita viime vuodelta valoivat kuitenkin uskoa, että olen oikealla tiellä. Lupaan aina tehdä parhaani.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑