Etäopetukseen – apua? Distansundervisning – hjälp?

Haluatko nopeasti ja helposti koulutusta etäopetukseen? Miten voit toteuttaa opetusta etänä niin että OPS:in tavoitteet täyttyvät? Miten voit tehdä tehtäviä, pyytää oppilas palauttamaan niitä ja miten arvioit oppilaitten työpanos, kun koko opetus tapahtuu etänä. Miten iPad on tehokas etäopetukseen?

Jos mietit näitä kysymyksiä ja haluat koulutusta tai tukea, ota yhteyttä! Voidaan yhdessä miettiä teidän tarpeita ja toteutetaan koulutusta sen perusteella, etänä opettajille ja/ rehtoreille.

Vill ni ha stöd i att använda digitala verktyg i distansundervisningen? Hur kan du effektivt använda iPad som ett verktyg för lärandet på distans. Ta kontakt om du eller ert kollegie behöver stöd i att förverkliga undervisningen på distans digitalt.

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑